keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_right
Nízka cena, luxusný vzhľad, no pozor!
Bývanie

Nízka cena, luxusný vzhľad, no pozor!

Pri výbere toho správneho bývania alebo aspoň dočasnového ubytovania, si dávame záležať na detailoch akými sú predovšetkým cena bývania a veľkosť bytu. No niekedy sa stane taká zvláštna vec, kedy je cena ozaj prijateľne nízka, veľká rozloha bytu či domu, či krásne priestory hotela, no aj napriek tomu ľudia po čase so znepokojením odídu a už sa nechcú v živote nikdy vrátiť. No ale prečo? Údajne v izbe či dome straší! Niekedy do takej neznesiteľnej miery, až to ľudia nezvládnu a svojho ubytovania sa vzdajú! Veríte na tieto veci? Ak áno či nie, dúfam že sa Vám nikdy nič také nestane. Ako príklad uvediem pár ubytovaní,  ktoré majú už dlhé roky takúto znepokojujúcu povesť. V niektorých prípadoch sa dom musel zbúrať, v iných museli zamúrovať dvere od povestnej hotelovej izby. Mnohé budovy a izby však existujú i naďalej a chodia ich obdivovať jediní záujemcovia a to tí, ktorí sa zaoberajú paranormálnymi javmi a chcú zachytiť niečo nezvyčajné na svoju kameru. Iní ľudia sa však týmto budovám a izbám už roky radšej vyhýbajú.
krásný hotel
•        Hotel Stanley v Colorade
Stránku hotela dokonca nájdete oficiálne na webe a má stálu ponuku ubytovania. Stránka a reklama okolo hotela vyzerá krásne, všetko pôsobí ok. Lenže potom si pozrime informácie napríklad na Youtube a sme svedkami mnohých svedectiev, kedy údajne v celom hoteli prebýva veľa paranormálnych javov. Práve Hotel Stanley je vždy na prvých priečkach, čo sa týka výskytu duchov a nevysvetliteľných aktivít. Skoro každý hotel má nejakú podobnú povesť, no v tomto hoteli je údajne týchto paranormálnych javov naozaj veľa! Určite na internete nájdeme aj fotky, ktoré to možno dokazujú! Pokiaľ do vyhľadávača Bing napíšete Hotel Stanley a následne kliknete na Images, určite nájdete hneď na začiatku znepokojujúce zábery.
rozpadlý dům
•        Usadlosť Pohádka v Česku
V okrese Klatovy sa nachádza nebezpečná usadlosť s klamlivým názvom Pohádka. Konkrétnejšie ide o polorozpadnutú budovu, no tá má za sebou hroznú minulosť, kedy každý jej vlastník, ktorý sa do nej nasťahoval, z nevysvetliteľných dôvodov dopadol veľmi zle. Prvá jeho obyvateľka sa zbláznila a zomrela, druhý majiteľ sa obesil a asi najznámejším vlastníkom bol Ivan Roubal, z ktorého sa stal masový vrah. Dnes sa ľudia občas prídu na usadlosť iba na chvíľku pozrieť, pričom sa im vždy sám od seba vypne mobil a zastavia hodinky. Dlho sa nikdy nezdržia, cítia, že niečo tu nie je v poriadku. Vyhnite sa tej usadlosti radšej aj Vy! Už sa aj tak jedná iba o polorozpadnutý dom.