keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_right
10 tipov pre perfektné vlasy
Krása

10 tipov pre perfektné vlasy

1. Najlepší priateľ? Suchý šampón
Ak nemáte čas na umytie vlasov, stačí rýchle nastriekanie suchého šampónu. Momentálne je na trhu niekoľko vôní a čo je jednoduchšie, ako vlasy len na rýchlo prečesať a utekať do práce.
 
2. Harmančekový čaj
Nie je tajomstvom, že množstvo zosvetľujúcich šampónov používa harmanček, aby dosiahli želaný efekt. Ak ho ale chcete dosiahnuť efektívnejšie, umyte si vlasy v harmančekovom čaji.
 dívka obklopena vlasy
3. Vlnky za krátky čas
Najjednoduchšie, ako dosiahnuť krásny, ležérny, vlnitý účes za krátky čas je zapliesť si vlasy a potom ich ľahko popritláčať žehličkou na vlasy. Podľa toho, aké veľké chcete vlny voľte aj hrúbku vrkočov.
 
4. Fénujte
Mnohé ženy fénovanie otravuje, no ak chcete dosiahnuť krajší účes, určite to robte. Vlasy vám zmäknú a bude sa s nimi ľahšie pracovať. Ľahšie sa dajú vyžehliť aj natočiť a účes dlhšie vydrží. Ak budete pred koncom fénovania využívať studený vzduch, vaše vlasy budú oveľa lesklejšie. Tak im doprajte tú pravú starostlivosť.
 
5. Jemnejšie vlasy
Ak chcete mať vašu hrivu jemnejšiu, urobte si aspoň raz do týždňa zábal. Do umytých vlasov si vmasírujte kondicionér a hlavu zabaľte na dvadsať minút do uteráka. Potom kondicionér dôkladne umyte. Nerobte to však príliš často, aby vám vlasy nezačali mastnieť.
dívka na kameni v bílých šatech 
6. Účes ako z červeného koberca
Ak chcete naozaj úžasný hodvábny lesk, pred česaním nastriekajte do kefy lak na vlasy. Ak vás zase trápia zaležané vlasy, skúste ich prečesať aspoň desať ráz proti smeru ich rastu. Bohaté a nádherné vlasy vám dodajú sebavedomie a dobrý pocit z toho, že už aj vy máte účes hodný hviezdy šoubiznisu. Tak prečo to nevyskúšať?
 
7. Rozštiepené končeky
Hoci na rozštiepené končeky existuje množstvo trikov, najčastejšie je, chodiť sa pravidelne strihať a po fénovaní alebo žehlení si končeky ošetriť vyživujúcim olejčekom. Ak ale chcete vyskúšať niečo iné, skúste si po končekoch pár ráz prejsť kozmetickou vreckovkou.